Söndag

Varit en ganska okej helg faktiskt. Kul att få träffa min lilla Bella <3

I fredags var det fest, men jag drack ingenting utan körde i stället. Började hemma hos oss med mig bella martin och danne. Sjöng as högt till bland annat massa gamla björn rosenström låtar. sen åkte vi till Ola och Henke som fyllde 20 (de är tvillingar). Ganska kul att se alla som är fulla när man själv är nykter ;) Man skrattar ju hur mycket som helst åt alla och åt deras sätt att vara. Hur olika sig själva de plötsligt blir!! Martin blir ju också GAAANSKA rolig vilket betyder att jag kan skratta ihjäl mig. Sen körde jag in några till stan medans andra tog taxibuss. Det sista jag sa till Martin va att de skulle ringa när jag skulle hämta dem. När jag kollar på vänner och halvsover i soffan så ringer Martin och ber mig öppna dörren. Jag fattade IIIINGENTING! Vadå öppna dörren???? De hade tagit TAXI hem.. jisses.

Lördag va mårrten as bakis och det blev en lugn dag. Taggade för att jag själv skulle festa, men ingen annan va sugen. Film och godis med några hemma hos oss blev de. Gött det med.

Idag pratade jag och Martin med mormor och morfar om att åka till teneriffa. Det kanske blir av om några veckor om vi får en bra sista minuten biljett. gööööööötttttttttt!!!

puss och hej / E

Sånt jag gör när jag inte har nåt att göra. Visste ni

att jag vill - hitta på nåt kul men vet inte vad
att jag har - precis sovit en stund
att min senaste kyss - var igår
att jag lyssnar mycket på - vad min mamma säger
att jag funderar på - att börja städa
att jag pratar – ganska mycket
att jag inte gillar – att känna mig obehövd
att min första riktiga kyss – är någonting jag inte minns. (va inte full, det va bara länge sedan)
att jag avskyr när folk snackar - om saker som de egentligen inte har någon aning om
att kärlek är –  det bästa som finns, och skulle inte vilja vara utan
att jag gillar – mat
att jag alltid kommer att – hata att diska
att jag är förälskad i – Martin
att sist jag grät var – komm inte ihåg.. borde gråta snart på riktigt
att min mobiltelefon är – snart urladdad
att när jag vaknar på morgonen – är jag trött... på helgen är jag med trött fast på martin för att han aldrig går upp!
att innan jag går och lägger mig – vil jag alltid somna till tv, film eller någoting på datorn
att idag har jag – sovit liksom jag gjorde igår. Vad händer med mig?
att jag just nu tänker på - att jag MÅSTE gå ur soffan
att i kväll ska jag – gör någonting jag inte vet vad. Hoppas på att Bella kommer?
att i morgon kommer jag – baka kladdkaka till mormor och träffa familjen
att jag hoppas –  på att jag får ett jobb snart
att jag verkligen vill- ha massa pengar och kunna leva lite

Underbar dag!

Började med en as kall morgon, men jag fick åka med Lenor så jag slapp i alla fall att åka bussen.  I skolan satt vi med en jätte svår uppgift i företagsekonomin. Siffror hir siffror dit och jag blev tokig och fick ont i huvudet.
Sen började solen kika fram och jag blev plötsligt mycket gladare! Gick ut en stund med Malin och njöt av solen innan spanskan. Sen körde hon mig hem! Det va så himla snällt tycker jag, och hon bor ändå i Träslöv.

När jag kom hem såg jag bara hur all snö håller på att smälta och det är knappt kallt ute. Hämtade en liten macka och hade öppet dörren och lät Tonic vara ute ett tag. Öva på sina jaktskills på en flock fåglar ;) GUD va skönt det va att bara sitta i solen! När man har känslor av att våren är på väg så blir man så himla himla glad!


Snööööö

Hallå nu snöar det igen. Tycker fortfarande att alla är så himla negativa.. Det rä så vid den här årstiden. Det ska faktiskt vara så just nu. Det har farm till mars på sig sen ska snön vara borta. Annars kommer även jag att bli bitter.
Men jag måste erkänna att jag satt idag och tänkte på våren. När solen tittar fram och man kan sätta sig utomhus och sola ansiktet och ha en träja på sig utan att frysa. Sen när sommaren kommer och man inte alls behöver ha mycket kläder på sig. Som, undrar om det va i trean eller tvåan, så va det så HIMLA varmt!!!!! Jag vet att på väg till skolan så stannade vi på H&M och jag va tvungen att köpa ett linne för att det va så varmt. Fick byta när jag va i skolan. När vi skulle svalka oss va det ingen idé för det va för varmt. ELLER studenten när man kunde stå utomhus klockan 7 på morgonen för att göra sig i ordning och inte behöva ha med sig en tröja ens!!!! Åh längtar ändå efter sommaren... Men klagar inte på snön!!!!!!!!!!!!!!!

Förresten så såg jag martin och oscar en film igår. "Flykten från Sobibor". Jag som är intresserad av krigen och om förintelsen (intresserad. Jag stöttar INTE förintelsen) tycker att den va helt okej. Lite väl rå va den väl. Jag va tvungen att göra lite läxa ibland för den va så himla verklig. Såg typ ut som att man filmat det på den riktiga platsen.




"1942 sätter SS-chefen Heinrich Himmler "Operation Reinhard" i verket, med syfte att gasa ihjäl flest antal judar på kortast tid. En rad hemliga dödsläger inrättas. Ett är Sobibor. Under 18 månader släcks en kvarts miljon liv här. Barn och kvinnor dödas först. Bara 600 människor skonas, tills vidare, för att för att jobba som slavar. En enda tanke håller dem vid liv: Att lyckas fly. Dödslägrets kommendant har fått klara order: För varje människa som lyckas fly, ska lika många fångar avrättas. Med denna förvissning iscensätts andra världskrigets mest våghalsiga rymningsplan. Alla ska fly. Samtidigt!"

I slutet får man veta alla alla dessa människor har funnits. Vet inte om just detta har hänt, men människorna som (namnen) finns/funnits på riktigt.


Okej jag försöker att fördriva tiden...

Humör just nu?
Uttråkad. Lite irriterad för jag har ont i huvudet.
Kläder just nu?
Jeans, långt linne från Gina, Martins SWEET tshirt och även hans fox tröja :P
Musik just nu?
Crash test dummies- Mmm Mmm Mmm Mmm
Sommarplaner?
Kanske skaffa hund. Resa med hjärtat
Hur många kuddar sover du med?
2. Fast ibland tar jag Martins kuddar med. Då har jag ont i nacken när ajg vaknar...
Spelar du nåt instrument?
På min bongotrumma till mage
Morgon eller nattmänniska?
Hmm.. beror på vad jag har gjort under dagen eller kvällen innan :P
Snarkar du?
Nej men det kan allt komma ett litet ljud från mig när jag är förkyld ;)
Stjärntecken?
Jungfru och Våg
Skostorlek?
38/39
Längd?
170 cm
Äckligaste insekten/djuret?
Spindlar och typ alla äckliga små kryp
Vad vill du jobba som?
Undrar hur många gånger jag funderat över denna fråga. Min filosofi i livet. Vad vill jag jobba som...
Vad längtar du mest efter just nu?
Att sluta, få ett jobb, sommar typ
Brukar du svära mycket?
Nja inte jätte mycket.. men sådär
Land du vill besöka?
Jorden runt hade ju inte suttit fel
Vad har du gjort idag?
Gosat med Tonic, klätt på mig kläder, åkte buss, haft biologi och jobbat med saab
Vad ska du göra i morgon?
Vet inte ritkgit vad morgondagen bär med sig. Men idag ska jag köpa ny DVD
När tog du studenten?
2008 och det var det bästa jag varit med om i mitt liv TYP
Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
0340
Vilken film kan du alla replikerna till?
Ali G in da house
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
20 fucking 1 (21) gammal nu
Vilket är ditt närmsta köpcentrum?
Ehm gallerian xD hahaha nej emn riktiga köpcentret är väl kungsmässan
Är du polare med grannarna?
Yeah känner dom ganska bra ja
Hur bra är din syn?
Kunde varit bättre... men med tanke på att mina glasögon varit borta en månad och jag klarat mig så är det ju inte as farligt
Vad är det första du gör när du vaknar?
Väcker Martin om det är helg typ xD Han sover helt klart för länge
Är det nåt du absolut inte äter?
Äter det emsta men självklart finns det saker. Typ lever/pastej och sylta. Fy satan!!!
Brukar du sola?
Njaa gillar hellre att göra ngåon aktivitet och bli brun på det sättet :P
Tränar du?
Nej men planerna på att börja håller på att sättas i verket
vad ska du göra nu?
Fortsätta att vänta på att spanska ska börja och plugga lite


Tisdag

Tack ännu en gång Emma för att du hjälper tröga mig med min blogg!! Hon är så duktig på detta. Jag testade en gång men då gick nästan hela bloggen åt skogen :S

Sitter och håller på med ett arbete om Saab. Tycker det rä konstigt av en lärare att ge oss en uppgift om någontign som är IGÅNG! Man vet ju inte hur man skall lägga upp arbetet då. Det blir ju typ som en loggbok om man ska behöva skriva "idag står det i tidningen att..." och någon dag senare "Nu har Saab blivit sålt..." osv osv osv. Dessutom så står det aldrig riktigt faktia, oavsett vad man läser. Det slutar alltid med "men det är inte klart ännu".

På tal om någonting annat. Igår fick vi våran säng. En 160 säng. Det har varit så mycket strul med allt sängköp och byte för jessica och jonas säng skulle kommit för över en månad sedan, men den kom först igår. När jag fick veta det så tro fan att det rä en dag då Martin inte har några batteri på sin mobil OCH ska tvätta bilen. Detta gör att en viss Elin går hemma i panik då vi va tvugna att hämta sängen senast  klockan 6. Halv sex ringer Jessica och säger att det börjar bli panik så min morfar fick hjälpa mig. Det gick ju bra tillslut i alla fall :)

Min lektion slutade klockan 10 idag. Och vi ska ha prov nästa vecka. SHIT! I biologi om människans evolution! Fast det är ju ganska intressant. Jallafall så börjar itne nästa lektion förrens vid 12.40, och när man itne har någon bil så blir det till att stanna i skolan och göra på SAAB ARBETET!!!!! blä blä blöja.

Ja ja jag sov i alla fall gott i min nya säng :) Fast kunde inte somna, fast det va inte på grund av sängen..

Kram

Rottis

Hej hej!
Jag är ledig på måndagar. Tänkte att jag skulle städat idag och sånt, men det gjorde vi igår så nu har jag inget att göra. Känns konstigt. Typ första gången där jag bor som jag faktiskt inte behöver städa och FAKTISKT PÅ RIKTIGT inte har nåt att göra.
När jag nu då sitter här och inte har TV kanaler, inte behöver städa, en söndrig DVD och ingen att vara med så skenar tankarna iväg på min rottisvalp. Har pratat med ögaren av den rottiskennel som jag vil ha en valp ifrån. www.aftonstjarna.se. Vi har pratat om att skaffa en där ifrån. Bor ju stort och bra för en hund, men är ännu inte säker. Det är liksom så mycket man måste tänka på när man skaffar hund! Men det ska vara en tik, och de som känner mig vet hur länge jag har följt denna kennel. Det är just det att när jag väl ska ha en rottweiler så borde det vara en riktig då jag velat ha så länge.Det va det som kändes lite fel när jag skaffade Rex. (Älskade den hunden men han va inte reggad eller någonting så det kändes lite fel)

Jag har kollat upp alla valpkurser, spårkurser och lydnandskurser här i Varberg då det är de jag vill syssla med. Vill så gärna ha en hobby, coh när jag pratat med mamma och rickard så har dom ju sagt att hundar verkar vara det. Det enda som fattas är ju en hund!!!!!!!

Här är lite bilder på pappan till den kullen som jag skrivit upp mig på eventuellt. Jag har inte bestämt någonting ännu så ingen får för sig någonting.

 

3a Junior world winner 2008

 

 

Så himla fin!!!

 

Han är typ min drömhund. EXAKT så vill jag att min rottis ska se ut. Men jag ska ju ha en tik, så det är inget att sträva efter. Egentligen, rent utseendemässigt, så vill jag ha en hane, men vill ändå börja med en tik nu. Vem vet, det kanske kommer en hane sen! Har ju sedan några år tillbaka velat köpa en lite gård sen så jag kan ha en liten rottisuppfödning. OBS! Inte en gård med massa kor, grisar eller andra djur. Ingen bonne.

 

Och en annan sak. Vi har ju haft en råtta här hemma. Nu är den fångad! Bild kommer upp på den senare. Den va större än en "redbull" burk. äcklig som fan. Tänderna va typ 1 cm stora. Blääääääää så jagade Martin mig med råttan! Usch!

Baj baj!

/ E


Back!

Hej hej alla ni få som läser. Vet att det va ett tag sedan jag skrev. Har tänkt på att jag måste skriva med det har bara inte blivit av.

Har börjat vakna så himla tidigt varje morgon nu... KAN vara för att min lilla kissemiss Tonic alltid vaknar och ska börja mysa i ansiktet!!!!!!! Jag vet att jag borde lägga in bilder på henne, och jag SKA göra det. Ska bara hitta alla sladdar till mobilen och kameran så jag kan lägga in dom!

Jag och Martin ska ju få en säng av min moster. Dom skulle fått sin nya säng för över en månad sedan, men den har fortfarande itne kommit. Förra veckan sa dom att den skule komma tisdag eller onsdag. I måndags sa dom att den kommer på fredag, altså i mon. Nå det återstår att se när vi får vår säng. Känns liksom inte som att det är klart här förrens vi får sova i vårat sovrum. Sover ju i gästrummet/gästsängen just nu.

Förresten så har det börjat snöa massor igen! Jag gillar ju snön men nu tycker jag snön börjar bli tråkig. Den är liksom inte vt längre, utan grå! Men hundarna som jag passar tycker det är roligt. Ella, Lilla-go och Godis heter hundarna hihi.




Detta är närhon är mindre och hemma där hon bodde och föddes






Hon har MEGA tassar!!! ska ju bara ha 18 tår men hon har 24! :D haha

Snö snö och åkter snö

Till alla er gnällspikar som klagar på snön tänker jag trotsa. Jag gillar snön, och jag skämms inte för att säga det. Men den enda som jagv et som inte gnäller och klagar är crull. Han ringde mig dagen efter han kommit hem och frågade om vi skulle ut på promenad. Snön bara öste ner och man fick snö i ansiktet. Vi bara gilla de!
När man sedan kommer hem blir det en varm dryck och man är rosig om kinderna.
Idag är det as fint väder ute. Solen skiner och snön bara ligger och glittrar som någon form a dekoration. Alla har gnällt över att det va så längesedan vi hade snö på riktigt och när den väl kommer är alla sura över det. Varför blir ni aldrig nöjda??
Önskar bara att jag hade någon att njuta av snön med.

Just nu trivs jag fruktansvärt bra med livet, förutom att jag inte har pengar. Men pengarna kommer!! Ska inte se negativt, det gör en bara deppig.

Baj baj!!

2010

Säger som många andra; detta kommer att bli ett bra år. Är sambo nu (får egentligen inte använda det ordet för martin) och det är jag glad för!!!!!!!!!!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Samma som Emma; blev sambo
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade några... men detta året ska jag hålla!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jaaa och jag blev en av faddrarna :D
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Inga tyvärr...
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Sol under sommaren och ledighet
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 17e juli, 14e augusti, 27 december
8. Största misstaget? Vet inte..
9. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja influensan har man väl haft
10. Bästa köpet? Dunno. Gör inga dåliga köp
11. Vad spenderade du mest pengar på? Hyra och mat.. och alkohol tyvärr
12. Gjorde någonting dig riktigt glad? Flytten
13. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare
14. Va önskar du att du gjort mer? Tränat
15. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit
16. Hur tillbringade du julen? Med min familj hemma i Åsa
17. Blev du kär i år? Jaa
18. Favoritprogram på TV? Vänner, DH, greys
19. Bästa boken du läste? Ingen. Någon bajsbok för Rasmus
20. Började du spela något instrument? Haha nej :P
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Soda stream
22. Vem saknar du? Dunno
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Bella, Martin, Daniel och Jocke hade lite överaskningsgrej hos mig
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Som för Emma igen. Pengar!!!!!!!

RSS 2.0