Looov ens en gång!

Nu är det lov. Känns gött. Dessutom skiner solen utanför fönstret och det ser superfint ut med snö och sol!!

Igår jobbade jag för första dagen på campingen. Jobba och jobba, jag tog emot bokningar och började lägga in saker i datorn. Det är i alla fall någonting! Sommaren är ett steg närmare nu.
När jag satt där uppe så kom även Jessica och Rasmus upp. Jessica hade en del saker att göra hon med, och vad gör det? Fick ju umgås med mitt hjärta Rasmus <3
Jag skulle i alla fall jobba till 19.00 och sedan hem. Men Roger ville ha snus och hade inget, och Jessica hade inte hunnit köpa nåt. Slutade i alla fall att jag va hemma runt 20.30 tiden. Mycket man hinner göra då? Hade ju dessutom inte ätit sedan 10.00 och då åt jag 3 mackor... Stackars hungriga lilla jag haha. så runt 9 va jag väl fit for fight!!!!! :D Meeeeeen fortfarande så blev det inte någonting. Usch

Idag ska jag i alla fall åka och hämta Rasmus på dagis! :D Sen ska han få vara med mig hela resten av dagen. Han ska vara här hemma hos oss ett tag, och sedan ska vi bort till J&J så han får äta lite mat och sedan lägga sig. Så himla mysigt vi kommer att ha det!!!

Usch

Just nu är jag arg. Bara arg på hur mycket saker som helst! Även på snön. Inte för att den finns, utan för att den kan göra skada när den faller ner så himla hårt, för att man itne kommer någonstans när man har en låg bil OCH för att man måste skotta!!!!! Hoppas att Patrik hämtar traktorn igen så det blir helt fritt från snö på gården. Just för att bilarna ska rulla.
Sen är jag lite ledsen för att vi bestämt oss för att skjuta upp valpköpet lite. Det va ett beslut från bådas sida. Men vill ju ha valpe efter faraon!
Bästa hade varit:

Efter: Faraon
Så himla fin!!!

Och undan: Fantasy

 

Den perfekta korsningen! OM det nu inte hade varit så att de är kull syskon ;) Så denna kombination kommer ju aldrig någonsin inträffa. GAAANSKA höga inavels procent. Tyvärr.

Men jag har kontakt med kenneln ganska ofta, och igår ringde hon mig faktiskt.

Sen är jag arg på massa andra saker. Som jag inte förtjänar egentligen. Har varit snäll och anpassningsbar, men får bara skit tillbaka. Folk som borde känna sig dumma och med dåligt samvete verkar inte ha någon samvete alls. Inte heller folkligt vett! Det är någonting som i alla fall jag lärt mig. Hade gjort allting på så annorlunda sätt.

Sen är jag arg för igår.


Alla hjärtans dag

Hej hej! Sitter och dricker kaffe tillsammans med en go macka. Ska spendera min dag med plugg... inte så kul. Men i eftermiddag ska jag till mormor och morfar jóch börja jobba! Kommer att fick allt med systemet och sedan börja ta emot bokningar 2 dagar i veckan. Ska faktiskt bli kul!

Tänkte berätta om min helg :)

i Fredags hade vi det så himla himla lungt. Jag lagade fläskfile med potatisgratäng. Gjorde allt själv. Inklusive marinaden till köttet, vilket jag verkligen aldrig gjort. HIttade på det själv. Kollade på tv och käkade i sängen ;)

Lördagen så åkte jag,Martin och Daniel tiöö universeum. Det va faktiskt kul, fast hade nog varit liiiite roligare om man hade med sig ett barn...
På kvällen så hade MArtin bokat bord på Grappa (en väldigt fin italiensk restaurang i Varberg.)
Han bjöd på allt. 4 rätters middag.
1 Capraccio med ruccola, pinjenötter, parmesanost och massa olivolja
2 Lammstek i rödvinsås med potatispuré
3 ostar från olika kossor med hemmagjord marmelad och kex
4 tiramisu på grappas vis med hemmagjord mörkchoklad sorbet
Allt va verkligen jätte gott! Med god dricka till med.

På jkvällen hämtade daniel oss och vi åkte hem. Så kom crull tim och henka och drack lite. Sen när dom hade gått så sa martin att jag skulle gå på toa och inte komma ut förrens han sa till. Så kom jag ut och han hade köpt en jätte fin bukett med röda och vita rosor med ett ballong hjärta i buketten. Under blommorna låg en ask med ett halband i jätte ljust silver med tunn kedja och en ring som hängde. Det va så fint hjärtat!

Bästa alla hjärtans dag någonsin! Tack för helgen älskling!
Love yooooooooou <3

hemma

Hemma och ska käka lunch innan jag ska till skolan igen










saknar Linda och Emma.....

Svettig

Ringde precis til den kenneln som jag vill köpa rottis ifrån. Ringde och pratade med henne om en tik. De fick valpar i lördags. 4 tikar och 4 hanar. Tydligen va det en kanon bra matchning då de inte hade något vitt på bröstet och de föddes med alting korrekt. Hon sa att det som hon kräver av en köpare är MH röntken utställning någon gång. Jag berättade att mitt största intresse va lydnad och lite övriga bruksgrenar. Det va bara ett plus! Hon tyckte att allt verkade bra. En sak som hon sa va också att hon helst inte säljer till någon med små barn eller någon med tanke på att skaffa barn inom en snar framtid. Vilken tur att vi inte ska det ännu. Men en dag kommer det ju komma ändå ;)
Ska i alla fall kolla med Martin om vi kan åka upp och kolla på valparna och alla andra hundar någon dag. Vi fick komma när vi ville, men om vi kom inom tre veckor så fick man itne röra valparna. Jag tror jag vill åka om minst tre veckor ;) hihi! Får väl se hur det blir!!! Lite dyrt för mig att lägga ut så mycket pengar. Jag HAR itne ens så mycket pengar just nu.... får väl se får väl se.
baj baj




Sööööööööt <3


Tisdag...

... och jag har egentligen två prov i de två ämnen som jag har idag. Men den som var i morse har två prov tillfällen då inte alla i klassen går på den på tisdagar. Hoppas att det kommer avra okej för mig att göra i mon i stället. Kunde inte det tillräkligt bra kände jag.

Min mobil har ju pajjat... Ska lämna in den idag och hoppas på att jag får en lånemobil. Hade jag inte tillslut hittat martins gamla mobil så hade jag ju inte haft någon alls. Man blir verkligen helt låst på nåt sätt utan sin telefon! Det är bara för att man rä van vid att alltid kunna få tag på någon och veta att folk alltid kan få tag i en själv. Skulle vilja byta in den helt och hållet egentlgien.. och få ut en ny mobil med nytt märke. Har tröttnat lite på sony ericsson nu. Aja får väl se vad de säger!

en sak till!

Har ju glömt att skriva en kulig sak! Det har varit ett vettenrör som har spruckit på ett ställe här, inte i vår lägenhet, och det har läckt in lite på golvet i vårat vardagsrum. Så igår, innan vi åkte till båtmässan, så kände Martin, Oscar och Jocke att det luktade "gammalt vatten", altså typ mögligt eller lite halv ruttet. Jag själv kände ingenting verkligen.
Men senare när vi kom hem så kände jag stanken och det va äääääckligt!!!! Lenor hade till och med åftt komma in och känna på doften. Eftersom det är så kallt ute så skulle det ändå itne finnas nåt att göra åt saken. Men v började prata om att sätta plast för det rummet och bara itne vara där tills det va över.
Sen så kom Martin på att han skulle gå och rensa Lektras bur, för hon hade skitit. Så kommer han upp och säger "lukta på hennes skit", men det behövdes inte. Men saken är den att det va bajset som hade luktat!!!!! hahahahahahahahahahaha sicken drama.. så va det bara orm-jäveln som va kass i magen. Detta är ju itne så konstigt, då hon käkat möss varannan vecka och ändå itne skitit på 10 veckor. Mycket med möss som brottats ner i hennes lilla kropp ;)

PS

glömde en sak. Min mobil började bli jätte konstig igår kväll. Har startat om den och gjort precis allt som går att göra men det går tine att ringa eller komma in på kontakter. Det går inte heller att ringa till mig. Kontaktede tele2 vi en chatt och hon sa att jag ska testa att sätta i mitt simkort i en annan telefon. Har jag en annan telefon att sätta i mitt simkort i? - Nej!
Såååå det kommer inte att gå at få tag i mig i dag tills martin har kommit hem.

Hej igen!

Hejsan igen. Har inte skrivit på hela helgen tor jag. Jag va ju i alla fall på kliniken i torsdags och fick reda på att jag har lunginflammation. Kom faktiskt lite som en chock kan jag ju säga :P Så just nu käkar jag piler igen. Tror snart jag blir immun mot kåvepenin....

I lördags så fick vi åka till akuten för jag började få ont i båda lungorna plus att jag kräktes på natten mellan fredag och lördag. Men då när v väntat i 2 timmar så säger hon "det är för tidigt at komma tillbaka" plus att hon pratar med mig som om jag bara hittat på hela skiten! Jag har ju fått informationen av en läkare som tait blodprov och allt möjligt! Hon sa att det spom gjrode att jag itne fick tillräkligt med luft satt i mitt huvud. "en inbillning". Oc att jag kräktes "är ju sånt som händer". Jävla läkare säger jag bara. Nästan så man ska utbilda sig bara för att man skabli en BRA läkare som VILL HJÄLPA MÄNNISKOR om och tycker om männsikor. Inte en människo-hatare! Tror hon itne jag hade annat för mig än att sitta 2 timmar en lördag eftermiddag?
usch säger jag bara.. NÄSTAN så manhoppas att någonting händer för att man ska kunna stämma henne senare eller någonting...
(observera att jag vet om att jag har stavat ganska mycket fel i ren hast)


Igår va vi på båtmässan. Det va bra till en början, men sen började jag må ganska dåligt så då ville jag hem.


tsss

nu har jag fått akuttid till läkaren på grund av mina lungor. Mormor blev lite hispig när hon ringde och jag sa att jag har ont. Jag tänkte att "det är ävl bara träningsverk?", men nej du ska till läkaren. Jaja det är bara till att lyssna

bara snabbt

Var är min kamera? Vem har gömt den?

Träning?

Sitter vid bar-bordet i köket nu och har ätit macka med makrill/keso. Har fått för mig att det är nyttigt ? I alla fall så såg jag Crull springa förbi oss för en stund sedan. Har är så himla bra som är ute och springer! Jag ska med, men kan itne springa i denna kyla. Och typiskt när jag har sagt att jag ska hänga med honom när det blir varmare så är det typ rekord i snö och kyla! Hade inte kunnat göra nåt idag ändå, men sen när jag är helt frisk!!!!

Va ute och skottade trots att jag rä sjuk. Ville göra nåt snällt till grannen och hyresvärden. Efter det kunde jag itne andas och fick umgås med Joey, Rachel, Ross, Monica, Chandler och Phoebe. Mina vänner.




Är verkligen den bästa serie som någonsin gjorts. Även om jag gillar många andra som jag kanske hellre ser på för tillfället så kommer man fortfarande alltid se på vänner. Typ greys är verkligen svin bra, men har man sett ett avsnitt så är det itne lika kul att se på samma om och om igen. Men med vänner funkar det!

Glömde ju tandkrämskatten!!!!

Martin stog med sin tandborste och doppade vatten på Tonic. Hon fattade inte var vattnet kom ifrån. Jag säger till martin att stoppa tandborsten i munnen på sig själv i stället men nej. Sen tappar han all tandkräm PÅ TONIC! Och katter hatar ju tandkrämsdoft, och detta hamnade snett under hakan på henne. Jag har ALDRIG sett henne springa runt så mycket och så snabbt. OJ!!!!!! Hon va som en raket runt matbordet, ner till vardagsrummet in i sängen och runt igen. Då fick mamma elin tag i henne och tog en blöt trasa och började torka av henne. Hon låt helt stilla och bara njöt när jag torkade bort allt. Hon brukar aldrig ligga stilla i knät den lille..



Hon ser lite "märkvärdigt halvstörd" ut

Tror förresten inte att det bara var martin som hade jobbigt att köra hemifrån i morse? Tog över en halvtimma att få loss bilen med två personer (dock itne jag som fick ligga vkar i sängen). Bilen satt verkligen fast i snön. Oj va mycket snö det är. Jag tycker det ser jättefint ut! nu är det ju nästan ofattbart mycket snö! Våran dörr SKJUTER snö framför sig när man öppnar, och det är ändå en bit.

kram 

 


Egentligen...

...borde jag tvätta nu. Men det är så mycket snö och jag orkar verkligen inte skotta just nu. Måste skotta för att komma fram till tvättstugan. Det va ju en sak som va positivt med att bo i lägenhet inom varbergs bostad. Där blev allt sånt skött med en gång. Anställda som fixade allting med en gång TYP. Men men får väl förska mig på det sen efter en kopp te.



Tisdag

Igår morse när jag vaknade kände jag mig lite halvkass. Näsan hade börjat rinna och jag va jätte varm men frös. Tur att jag va ledig den dagen. Sen ringde Bella och frågade om vi skulle till IKEA och jag behövde ju lite ljus och 3 lampor, så jag åkte med. Idag är det lite andra bullar. Mår lite sämre idag. Ni vet när man vaknar på nätterna av konstiga drömmar och sängen känns helt annorlunda när man är sjuk. Martin väckte mig i natt av att jag grät hur mycket som helst. Jag drömde att Martin doooooooog!!!!!!! Så det är ju inte jätte konstigt att jag grät... han fick ligga och krama mig jätte länge för att jag skulle sluta vara ledsen... Det va ens ingen verkligen dröm, men ändå.
Aja jag skulle ju iallafall haft prov på morgonen, men kunde ju inte för jag är sjuk. Ringde läraren och skulle berätta detta men då sa hon att hon MED va sjuk så hon skulle itne komma idag eller i mon. KUL då om jag skulle tagit bussen bara för att göra provet och så är hon inte där! Det rä det sämsta med komvux. Kommer inte en lärare så vet man inte det förrens man är i skolan och hon inte kommer på lektionen. Stannar hemma idag i alla fall.

Bara säga en sak till. Va mycket snygga saker dom har på IKEA nu! Vi försöker ju ha svart vitt och silver mycket och det fanns hur mycjket som helst! Allt är så cleant! Skulle kunna köpa hur mycket saker som helst om jag bara hade haft pengar till det..

Och så måste jag ju köpa nåt fint till mitt hjärta på alla hjärtans dag(som dessutom är våran halvårsdag). Några förslag alls?


uuuuusch

Tycker att det borde hända någonting riktigt bra snart som bara helt jätte plötsligt lyser upp livet och gör en så glad att allt bara pirrar till i magen! Menar absolut itne att jag är olycklig eller någonting, utan bara att någonting stort händer! Det största som hänt just nu är att jag blev sjuk nu, och det va inte ens bra. Näsan hade aldrig blivit bra sedan sist, men nu rinner den så där jätte jobbigt och halsen är typ prickig.

Idag åker Martins bror till Forsmark och ska vara där några dagar, så han fick vara här och käka skinksallad med oss igår. Kollade på Prinsessan och Grodan. Det va nog lätt den bästa film jag sett på länge! Skrattade ju hur mycket som helst och ändå va den kanon bra.






Den va sååå bra!!! Och en riktig prinsess film <3

RSS 2.0