en sak till!

Har ju glömt att skriva en kulig sak! Det har varit ett vettenrör som har spruckit på ett ställe här, inte i vår lägenhet, och det har läckt in lite på golvet i vårat vardagsrum. Så igår, innan vi åkte till båtmässan, så kände Martin, Oscar och Jocke att det luktade "gammalt vatten", altså typ mögligt eller lite halv ruttet. Jag själv kände ingenting verkligen.
Men senare när vi kom hem så kände jag stanken och det va äääääckligt!!!! Lenor hade till och med åftt komma in och känna på doften. Eftersom det är så kallt ute så skulle det ändå itne finnas nåt att göra åt saken. Men v började prata om att sätta plast för det rummet och bara itne vara där tills det va över.
Sen så kom Martin på att han skulle gå och rensa Lektras bur, för hon hade skitit. Så kommer han upp och säger "lukta på hennes skit", men det behövdes inte. Men saken är den att det va bajset som hade luktat!!!!! hahahahahahahahahahaha sicken drama.. så va det bara orm-jäveln som va kass i magen. Detta är ju itne så konstigt, då hon käkat möss varannan vecka och ändå itne skitit på 10 veckor. Mycket med möss som brottats ner i hennes lilla kropp ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

men fyyyy va äckligt! ormbajs! BLÄÄÄÄÄ :P

2010-02-09 @ 12:59:33
URL: http://emmaju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0