Idag är en bra dag

Det är soligt ute och jag bara as längtar till sommaren. Första sommaren jag och Martin bor tillsammans i vår fina lägenhet som egentligen ligger väldigt bra till. Speciellt nu när jag dessutom har bil! Då är det verkligen perfekt. Önskar ara att det fanns en lite kiosk eller nåt i närheten. Men jag vill absolut inte klaga! Nära till havet, egen uteplats och till sommaren ett litet café som ligger 2 minuter bort. Där ska vi fika på morgonen när emma och linda är här. Suuuuper mysigt!
Som sagt nu har ajg ju bil och då blir det dessutom lättare för mig att ta mig till ställen. Synd bara att jag betalat 400 kr på busskort som jag verkligen inte använt upp.

Idag bokade Emma run för mig, Martin, Emma och Tobbe på säröhus i maj. ommer bli as gött! Emma och Tobbe har ju varit där redan och säger att det är hur bra som helst. Läääääängtar!!

Dessutom så har jag beställt en träningsgrej från internet som kommer i veckan med träning och vad man ska äta till. Tänkte dessutom t och springa idag. Får se får se. Glad idag i alla fall! En bra dag måste detta bli

yaya

Ditt utseende:
Hårfärg? Brunett <3
Längd? 170
Skostorlek? 38-39
Ålder? snart 21

Kärlek:
Har du kille just nu? Ja <3
Gillar du någon? Min Martin självklart
Vem? MEN!! Martin
Tillåter du din kille röra vid dig? What? ÖÖööhh nej ? Klart att han får!
Överallt? Vad är detta för frågor?
Har du haft sex? tsss
Hur många har du haft sex med? Dom som får veta vet redan
Har du haft många förhållanden? Ströda frågor. Dom som itne känner mig har ingen rätt att veta :P

Smak & stil:
Vad har du på dig? Just nu har jag Ljusa jeans, blommigt linne och randig tröja. Allt från Gina Tricot
Hur ser dina trosor ut? Sportiga haha
Har du någon BH? Ja varför inte?
Hur ser den ut just nu? Rosa
Hur beskriver du en fjortis? Åh jaa det finns massa som beskriver en fjortis :P
Hur beskriver du en pluggis? Öööh någon som pluggar och gärna vill ha bra betyg. Duktiga människor

Bad days:
Har du varit full? Klart jag har varit
Har du däckat? ´Nja inte däckat
Har du haft sex på fyllan? nope
Har du rökt? Ja
Har du snusat? Ja
Har du gjort något olagligt? Jaa fast det är hemligt :P
Har du slagit någon ner till marken? Nej jag är inte sån

Yes/No:
Är du allergisk mot något? Getingstick
Tror du på gud? Tror på ödet
Har du en bästis? Ja :D
Är du vegitarian? Nej för tusan. Älskar kött!
Har du varit med om ett stort gräl? Japp det har jag

Antingen eller:
Mjölk/saft? Saft
Ibumetin/alvedon? Ibumetin
Katt/hund? HUND men har en katt som jag älskar. Tonic <3
Cykla/gå?
Öl/vin? Vin
Kanin/hare? Kanin

Daddy i Mannen som talar med hundar



"Cesar Millan, hans familj och vänner, anställda och volontärer, hundälskare runt hela världen kommer sörja förlusten av en av de mest lojala, pålitliga, välbalanserade och påverkande pitbull ambassadörerna världen någonsin lärt känna. 
Daddy, Cesars livslångavän och partner inom hund rehabilitering, somnade in omringad av familj 19e februari 2010 SEXTON ÅR GAMMAL." 

Rest In Peace daddy (L) 


Tisdag, skola, grått väder

och jag sitter som vanligt och väntar på att nästa lektion ska börja. Hatar när man är i skolan en timme på förmiddagen för att sedan vänta i 3 timmar på nästa lektionför att sedan åka hem. Sitter och väntar svin länge för EN ENDA LEKTION TILL! Fasen att jag inte har bil nu altså. Dessutom rä det regn och grått väder idag. När ajg skulle till bussen i morse så regnade det emd och jag såg bussen så fick springa fort som satan. ÅÅÅÅÅÅ va jag va andfådd efter det. Började dagen illa tycker jag väl ;) Gjorde iaf ett rpov, och det som jag läst gick jätte bra. En del som jag missade näör jag av sjuk förra veckan, och det gick ju  mindre bra.

Längtar så tills jag och mitt hjärta Martin ska till Teneriffa (L) Vet inte ännu när det blir, men skulle tro att det blir i början av hösten. Då är det kanon varmt där!



Mysigt att åka dit tycker jag. Fast sen är det alltid kul att åka till ett ställe som man aldrig varit på innan, men detta blir billigt nrä man  inte behöver batala lägenhet. En resa går väl på runt 4000 sammanlagt :) 

Har knappt varit med Martin alls nu på ett tag känns det som. Träffades kvällen i söndags och kvällen igår. kom hem typ 6 på kvällen i söndags och halv 8 igår. Älskar min Martin (L)

Upprörd!

I onsdags så hade vi "essay writing" i engelska c. Det vi skulle skriva om var just om kungliga familjen, om vi vill ha kvar dem eller om de borde avgå. Jag visse inte riktigt vad jag skulel skriva för jag vet inte hur jag står i ämnet. Jag skrev att ajg tycker det är dåligt att våra epngar går till dem och nu Viktorias bröllop. Men skrev även att jag inte vet så mycket helt och hållet så det blev svårt för mig att skriva.
Nu sitter jag, i min eländiga sjukdom, och väntar på att göra spanska prov. Detta är det enda jag ska göra idag bara för att slippa ha ett prov liggandes som måste göras på "fritiden" då jag inte har lektion egentligen. Till problemet; Sitter och tänkte läsa lite på aftonbladet.se och det första som ploppade upp var : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6785583.ab. Hade jag sett denna artikel i typ tisdags så hade ju min uppfattning angående kungafamiljen ändrats. Bara mer och mer har fått mig att inse var jag står i frågan just nu.

Är det itne helt sjukt?!?!?! Som att folk inte har tillräkligt jobbigt att skrapa ihop sina pengar, så får DE våra skattepengar? Dom kann ju inte leva ett så flådigt liv bara för att vi ska betala allt för dom! Betalar vialla Maddes partyresor med? Va fasen jag vill ju MED utomlands men har itne råd! USCH


Sjuk

Igen! Fattar itne hur jag alltid kan bli sjuk!!!!! Det känns inte verkligt...

I lördags va emma och tobbe hemma hos oss. Det va faktiskt himla mysigt!! Linda och meya skulle kommit med, men meya va sjuk.. Men ska antagligen hem till emma och träffa båda på fredag! :D

Kanon helg!!

Jag har verkligen haft en jätte bra helg! I fredags va jag i skolan till kvart i tio ungefär och så åkte jag och fixa bilen. Sen va jag med Rasmus hela dagen. Senare åkte jag och hämta Jocke och Jasmine så satt vi hemma med ngåra till och spela och sånt sen driog vi in till stan och gick till nyfiket och cheers&beers. As kul!!
Lördag mådde Martin inte bra så vi kollade lost typ hela dagen. Sen passade vi Rasmus, bada jacuzzi och drack vin. Jag och Bella drack vin, inte Martin. Men alla bada. Söndag så vaknade lla tre här hemma och käkade send rg vi in och handla, kom hem och städa, baka, duscha sen kom Martins systrar. När de drog kom jessica jonas och rasmus.

Mycket hände känns det som i alla fall!!

På lördag ska vi hämta min bror. Och kanske kanske så kommer emma tobbe coh linda hit! Jag ska i lla fall baka tills de kommer hit ;) hoppas hoppas hoppas!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredag idag!

Äntligen skulle jag vilja säga! Men vill även säga att jag tycker veckorna går hur snabbt som helst!! Förstår itne var dagarna tar vägen ensengång. Men det är juu bra det. Bara se sitt liv passera utan att saker händer.
Idag kommer i alla fall min vän från Åsa hit. Jocke. Han tar även emd sig sin flickvän, och det kommer bli awsome! Ska väl hitta på ntå kul att göra hoppas jag. Käk hos oss innan kanske?

wellwell
Jag sitter nu i en datasal och har engelska. Det rä folk som redovisar sina böcker, men det gjorde jag i onsdags, så ni sitter jag i datasalen i stället. Alla får itne vara emd på redovisningarna. Typiskt känns det. Hade lika gärna kunnat stanna hemma, då detta är min enda lektion och den slutar klockan 10. Aja får väl bara vätna på att M ska bli klar med sin redovisning!

Underbart!

Ska hålla med Emma en stund. Det är tisdag idag och premiär för DESPERATE !!!!!!! Guuuud va jag längtar, och HAR LÄNGTAT!!!! OMG nu kommer det där med att Martin kommer att få stå ut med mitt beroende av mina program. För i morgon börjar även Greys Anatomy! Sen kommer även en start "Cougar town" eller vad den heter. Och de som känner mig vet att jag älskar Vänner och detta är Monicas egna program. Fast det är inte monica utan gara hon som spelar henne.

Och idag skiner solen vilket gör en på så himla bra humör! Det enda jag skulle vilja nu är att någon hade velat gå ut en promenad med mig. Är så himla tråkigt ensam. Hade jag bott i Kungsbackanu vet jag i all fall att jag hade hittat någon att gå ut med. I alla fall att träffa någon och tjöta. Det är Linda och Emma.

Har dessutom tränat pilates (hahahaha) idag och kände mig as duktig. Men sen drack jag coca cola och sabbade hela dagen. Ska snart ut och springa bort allt. Allt ska jag verkligen springa bort. Kommer vara smal som en pinne när jag kommer in...

Baj baj

Dagens

Dagens humör- Blandade känslor typ...

Dagens mående- Mår bra faktiskt. Tänkte till och med träna!

Dagen borde- Borde läsa klart min bok till skolan. över 400 sidor och jag är snart på sidan 20.

Dagens frisyr- Slarvig tofs

Dagens smink- inget smink

Dagens klädsel- Sport BH och träningsbyxor just nu

Dagens planer- Träna och jobba på campingen

Dagens materiella vill ha- kläder och ny soffa

Dagens funderingar- varför har jag inte bättre självdiciplin?

Dagens beroende- Kaffe faktiskt. Brukar inte vara så sugen på kaffe som jag är idag

Dagens tråkigaste- Vädret

Dagens längtan- Efter fint väder och grilla på uteplatsen

Dagens superlängtan- Min hund

Dagens låt- The rembrants- I'll be there for you

Dagens tidning- Ingen tidning alls. Men dick boken från skolan. Jane Eyre på engelska. Suger




Hej igen!!

Har itne skrivit på ett tag. Och det rä för att..... jag vet inte. Inte orkat kanske!

Har haft lov i en vecka i alla fall och när man inte haft bil eller någonting så har man itne alls kunnat göra speciellt mycket saker tyvärr.. Känns som att detta lov bara gått till spillo.
I fredags hade jag tänkt åka till kungsbacka oh täffa Emma och Linda en stund. Men bilens bakbromsar va itne vad de borde vara så kunde inte köra. Va och handlade as mycket mat i stället. Vi har börjat göra matlista för 2 veckor så man sparar pengar :) lite under 1500 köpte jag mat för, cå blir det samma för nästa. Bra att planera och så vet man att man förljer mat schemat så vet man alltid vad det blir för mat! Ett bra tips i alla fall.
på kvällen kom några hit och skulle se på film. Själv tänkte jag att dom fick kolla ifåred så kunde jag ligga och glo på vänner i sovrummet. Men tro fan att alla va inne i sovrummet då :P

Lördag va jag och M på IKEA och köpte saker. Det va mysigt att bara vara där emd honom! Så kom vi fram till att Emma och Tobbe varit där samtidigt! Men att vi inte träffats... Sen blev det lite "fest" där jag helt klart blev partydödaren. Alltid är det folk hos oss och jag tycker det är pinsamt att alltid störa med hög musik. Men nu jävlar sket jag i om jag va tråkig! en rog alla och jag va hemma. När jag KUNDE varit med Emma och Linda...

Söndag va jag med Martin och Bella. Spelade tv spel och hade mysigt ;) <3




RSS 2.0