Dan' före dan' före dopparedan'

Hallå hallå!!

Nu känner man hur det börjar lugna sig lite här i telefonerna. I morgon är det bara jag och Anna-Maria som sitter här. Hon komemr att vara här som "inhyrd vakt", emn det va hon som jobbade här med oss innan. Ska bli så KUL!!

Vi ska äta smörgåstårta, julgodis och massa gott. Sist vi jobbade dagen innan julafton så ringde det tre samtal på 2 timmar... Och då får man varannat samtal, så någon av oss fick bara ett samtal på de två timmarna ;) hihi


Nu har äntligen program för MyDog 2012 kommit! Så nu har jag skrivit ut alla dagarna och gjort små häften samt att jag har "higlightat" alla raser av intresse.
Vi hade tänkt åka dit på fredagen, och då är det allra flest roliga raser som jag vill se, men INTE Staffe... Staffe kommer först på lördagen och då är det typ inga andra roliga rasre. Får heltenkelt gå två dagar! haha

I år har de en "köpa-valp special"! Helt perfekt. Ett tecken!! Ska ju köpa valp hihi!!


Sjuk!

Va fan hände liksom? Har haft lite ont i halsen i en vecka typ, men tänkte att det skulle försvinna.
Igår mådde jag inte alls  bra och plötsligt får man feber och massa skit.

Sov till hlv 10 och åt lite. Sen kolla på scrubs och sov till typ 2. Är fortfarande helt slut!

Ajaa det går väl över

LCHF?

Jag håller ju på med Herbalife, vilket jag är suuuuper nöjd med. Jag vet att det inte är alla som håller på med det som lyckas, men det handlar helt enkelt om ifall man verkligen vill lyckas eller inte.
Vill man lyckas så följer man instruktionerna till denna shake m.m. men om man inte vill så fuskar man!

Tror jag har nämnt det i ett av mina få tidigare intlägg, att jag gick ner 15 cm i midjan på lite mer än en månad!
grymt faktiskt.

Men sen så funderar jag på en sak. Det är så många som rekomenderar LCHF, och när man kollar på recept så är det ju göör goda maträtter!

men då utesluter man ju all socker.. kanske inte är så bra att börja innan jul. Undrar om det går att kombinera en shake till frukost och sen resten LCHF? Hmmm.... Tror inte de.. kanske blir stor som en boll...



Ser ju supergott ut!! Och då är det en diet detta ;) MUMS!

Kuul!!

Är sååå taggad! I helgen ska vi antagligen åka till en kennel och sätta upp oss på kölista för en valp. Staffordshire bullterrier.
Det som är så himla roligt med detta är även att Martin är taggad. fast det är väl för att det är en "tuff" ras som han inte tycker är töntig att gå ut med.

Den är i lagom storlek, älskar människor och barn, gillar inte regn oh jag kan även träna vissabruksgrenar med den. (Även om jag kasnke itne ska vänta mig att jag ska hamna på någon pall)

En sak som dock är lite tråkig, som jag heller inte är helt 100 säker på, är att om jag skulle ta med henne till Bella i Norge så kanske dom tar henne ifrån mig. Det är vad jag har hört då de inte är tillåten ras.

Nu lär jag ju uppdatera info och framsteg inom det hela.

Weeeeeej!!

Bild tagen ifrån google


Saknar min julkänsla....

Jag tror alltid att jag ska börja blogga lite ordentligt, men det händer inte. Vet inte ens vilka som kan tänkas läsa någonting som jag skriver förutom Bella.

I början av december så hade jag så himla mycket julkänsla! Jag bara kände hur det nästan svämmade över! Så jag har pyntat hemma med gardina, ljus och dukar. Tomtar och gran kommer upp tredje advent, så till helgen gäller det! Har ju dessutom köpt julklappar som måste ligga under en gran, så därför måste granen upp.

Hur som helst så har min julkänsla försvunnit... Kan vara för att ajg hade stora, supermysiga planer för julen. Dessa planer gjorde att jag verkligen såg fram emot det extra mycket. Men sen när man har en familj som inte gillar julen lika mycket som jag så förstörs allt. Julkänslan är borta och jag ser inte alls fram emot det på samma sätt längre.

Nu har det bara blivit en jobbig process...

Jaja! Jag ser i alla FALL fram emot att klä granen och lägga paketen under!
Sådeså!!!!

RSS 2.0