Bränna fett

Jobbiga skit onsdag. G¨r upp tidigt och åker till skolan, så är läraren sjuk!!!! Fick åka hem igen. Plus att vi inte har någon lärare sen på nästa lektion heller, men ändå måste jag dit för att gruppen ska göra klart arbetet.

Ska nog snart ut och springa lite tror jag. Rensa mina tankar lite och bränna lite fett. Vill bli smal nu. Får hela tiden för mig att jag gått ner men när jag testar mina kläder så är de fortfarande små.
Alla säger ju att man inte ska gå efter vågen när man tränar utan man ska gå efter mått. Fuck


Scaryyyy

Sitter och läser aftonbladet och så läser jag om en äcklig snubbe som alltid sysns i direktsändning i london. Sånt är ju faktiskt lite scary tycker jag. Lite psycho typ

Länge sedan

Man kommer in i lite olika perioder när det gäller bloggen kan jag tänka ;) Har inte skrivit på himla länge, men känner väl inte att jag har haft nåt som är nät att skriva om här.
Har hänt lite saker men de är nog lite för privata tror jag.

Måste i alla fall berätta om det jag drämde i natt. Efter att martin åkte till jobbet innan kl 7 i morse så har ajg vaknat och somnat flera gånger och varje gång jag somnat har jag drömt om att åka till thailand. Först va det jag, mamma, bella, hugo och jacob. Skit fint hotell! Men när man gick och skulle handla hade det blivit så himla turistigt så det fanns ica supermarket och allt som finns i sverige typ.

Sen den som jag föll tillbaka till mest va när jag, emma och linda skulle åka med några. Denna gången satt vi bara i planet och målade teckningar till varandra.

det som är konstigt med alla thailands drömmar är att jag inte ens har pratat med någon om det landet och ingen jag vet har vait där nyligen. Så gick jag in på aftonbladet och såg att det är en krigszon i Thailand och att man absolut itne skall åka dit!! Väldigt skumt tycker jag... Varför drömde jag då om Thailand?


UPPDATE!!!!!!!!!!!
 vad är egentligen bäst när det gäller par?:
att vara lika eller att vara helt olika? Vad håller egentligen i längden?

Kass dag

Denna dagen började verkligen inte som den borde. Började med att jag försov mig, och när jag skulle till ksolan så hittade jag inte bilnycklarna. Jag springer runt och letar som en yr höna tills jag tillslut ser att nycklarna sitter i bilen. När jag sätter mig så kommer jag på "var är mitt körkort?" och kollar runt i bilen men hittar itne det. Springer in igen för at försöka hitta det men finns ingenstans! Nu va jag så jädra stressad att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Sen när jag bestämde mig för att inte åka till skolan så såg jag det i bilen i alla fall! Hade aldrig behövt leta för allt jag sökte LÅG I BILEN !


Efter lektionen åkte jag hem för att käka och hämta de saker jag behövde till nästa, och ser att Tonic leker med en mus. Den är inte död men släpar ett ben efter sig. Så jag ringde Martin och han ara skrattade åt mig. Jag kunde inte låta den lida men kunde heller inte döda den. DILEMMA!!!! Ringde Crull för att se om han kunde hjälpa mig men han va inte hemma. Ingen v hemma någonstans!!!!!!

Men senare började det ordna upp sig för jag fick ett kul samtal. Plus att det är super fint väder idag så blir nog en grill ;D


RSS 2.0