Bra framsteg!

Go Midda! Eller vad säger man?

Påbörjade ju min LCHF diet i onsdags, och har än så länge inte ätit något socker eller några kolhydrater! Duuuuktiga Elin. Eller.... måste erkänna.. I morse va jag så hungrig att jag va TVUNGEN att ta ett äpple... Men det får gå!

jag vet jag vet jag har bara hållit på några dagar, men måste säga att den stora anledningen till att jag börjar har blivit bättre!
Fick ju så ont i magen när jag åt innan, och vet inte om det är gluten, laktos eller om jag får ont i magen av kolhydrater. Men min mage är faktiskt bättre!

ifall någon säger att jag inbillar mig, så skiter jag i det. Bara det fungerar, eller hur?

idag till lunch blev det hemmagjorde köttbullar med broccoli till. Mums! Jag äääälskar broccoli!! Fr se vad det blir för mat ikväll.


Snökanon!!

Läste på aftonbladet att det kommer "en snökanon" till Sverige, och jag blev genast nervös. Vill ju, för första året någonsin, inte ha någon snö. Så som det är nu räcker.

Men så såg jag hur snön skulle komma in och till min stora glädje så ser det ut som att vi i halland slipper all snö! Visst kan det komma lite snö, men de 30 cm och många minusgrader slipper vi! Så SKÖNT!
Jag har ju redan börjat få vårkänslor utav att solen varit framme flera dagar i rad, så det hade förstört allt ifall jag skulle behöva gå och vänta på snö nu ;) haha!



Förresten! En sak som jag kan bli helt jätte tokig på är folk som inte kan skilja på när man skriver "de" och "dem"... Vet du inte när du ska skriva det så skriv alltid "dom" istället. Stör sig mindre på det. Hur svårt kan det vara liksom?

RSS 2.0